SERVER NEVER WINTER NIGHT POWRÓT ARGONIXA
Kupcy, rycerze, mieszczanie...itp powinni mieć nieśmiertelność bo przypadkowa osoba może wszystkich wybić co do jednego, wystarczy tyko większy poziom.
Oczywiście NPC nie powinni się na wzajem zabijać...wchodzę do miasta by coś kupić a tam kupcy bija się z rycerzami xD
Jeszcze dodam, że trochę zawyżone są cenny jednostek do kupienia...dajmy na to...zamek kosztuje 700k, jeżeli chcę sobie kupić najtańsza jednostkę do obrony np 5 rycerzy muszę zapłacić za jednego 200k ( wychodzi na to, że zapłacę więcej niż za sam zamek ) Mogłoby być tak, że najsłabsza jednostka jest za 50tys. i armia nie może przekraczać 15 ludzi.
Ograniczenie poziomu na budowle też wydaje mi się bezsensu dopóki za questy nie będziemy dostawać doświadczenie, moby powinny być stałem a nie, że pojawiają się gdy MG robi restart serwera. Oczywiście powinny być tez potworki do expienia (nie mówię 24 godziny na dobę tylko taki limit, że przynajmniej godzine dziennie można pójść w tamto miejsce i nawalać ) Cenny budowli są spoko
To na tyle
Odpuściłem sobie historyjkę postaci xD
Ostatnio edytowany przez Canavan (2009-06-24 15:33:36)
Brrrr. Nie może byćograniczeń! Dlaczego? Bo wtedy wszyscy po dłuższym czasie byli by równi. A ma być jakiś pod którym uginają się wszyscy . Ceny sądze że są dobre. Bo tu wyklucza jedno, drugie. Jak byłyby tańsze to nie było by miejsca w zamku na wszystkich. A 5 żołnieży dostajesz na start.
(To kup sobie bastion to za 5 rycerzy zapłacisz mniej )
Ostatnio edytowany przez Porwa (2009-06-25 16:29:02)